Werving & Selectie

Werving & Selectie

Werving en selectie gaat verder dan snel personeel vinden. Het draait allemaal om het vinden van het júíste personeel; werknemers waar een bedrijf ook echt op kan bouwen en die zich voor langere duur aan de organisatie verbinden. En dus is een wervende en aansprekende vacature die zichtbaar is bij de doelgroep cruciaal. Precies hierbij ondersteunt Yen Adviseur Burgerzaken. Zo maken we ondernemen makkelijk.

Werving & selectie voor jouw onderneming

Werving en selectie heeft alles te maken met het ‘overtuigen’ van mensen om bij jou in dienst te komen, en het kiezen uit alle geïnteresseerden: wat is de juiste kandidaat voor die openstaande vacature? En waarom? Natuurlijk zijn dit zaken die je niet overhaast kan beslissen. Want belangrijker dan vacatures snel opvullen, is dat je de júíste kandidaat vindt. Iemand met de juiste competenties, die past binnen de cultuur van het bedrijf en zichzelf daar graag wil ontplooien. Alleen op zo iemand kun je als bedrijf bouwen. Een goede match dus – daar draait het om.

Alles draait om de perfecte match

Samen hebben we één doel: dat jij openstaande vacatures kan invullen met de best passende kandidaten.

Hier ondersteunen we graag bij – zoals een recruitment bureau of werving- en selectiebureau doet. Onze experts adviseren zowel intermediairs als werkgevers, en zowel kleine als grote bedrijven.

Met onze tien jaar ervaring en ons grote netwerk, zijn wij naast jouw partner in personeelszaken ook sparringpartner!

Heeft u behoefte aan begeleiding en/of coaching van uzelf of uw team?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.