Over ons

Over ons

YEN Adviseur Burgerzaken is al meer dan 10 jaar actief in het bemiddelen van professionals voor de publieke zaak. Met Interim en Werving & Selectie dragen wij bij aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Samen – en vaak in samenregie – met onze partners: burgers, overheden en organisaties in het publieke domein.

We zijn carrièrepartner van onze professionals. En helpen organisaties aan professionals met het juiste gewicht voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Dit doen wij vanuit de visie dat hoogwaardige publieke diensten en voorzieningen de samenleving kansrijk maken en goed zijn voor het maatschappelijk vertrouwen.

YEN Adviseur Burgerzaken richt zich sindsdien op het waarmaken van maatschappelijk resultaat voor (semi-) overheidsorganisaties en burgers. Deze focus verbinden wij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Wij zijn gecertificeerd conform de NEN 4400 norm & ISO 9001:2015.

Wij coachen op het gebied van:

Heeft u behoefte aan begeleiding en/of coaching van uzelf of uw team?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.